Centrum voor innovatieve zorg

Huis van Gezondheid: optimalisatie van huisvesting in de zorg

Gezond zijn en gezond blijven: dat is de leidraad van Huis van Gezondheid. Onder een dak wordt eerste- en anderhalve lijn, Zelfstandige Behandelcentra en GGZ gevestigd samen met een biologisch restaurant en een health club. Een clustering van innovatieve zorg.

Door slim om te gaan met ruimte en medische infrastructuur wordt de bedrijfsvoering op een duurzame manier geoptimaliseerd. Samen met partners is gekeken naar Shared Services en turn-key oplevering.

Huis van Gezondheid wordt gebouwd als een 'healing environment' op locaties nabij ziekenhuizen of in stadscentra. Verantwoordelijk voor het ontwerp is GENT&MONK architecten bna.

Dit concept is de basis voor samenwerking op het gebied van huisvesting van innovatieve themaklinieken voor onder andere huid, vrouw en ouderen. Domeco en de gespecialiseerde zorginrichter Eltink Projecten werken momenteel op een tiental locaties in Nederland aan de realisatie van klinieken in samenwerking met beleggers en gebruikers. 

Neem voor meer informatie over Huis van Gezondheid of de ontwikkeling en exploitatie van zorgvastgoed contact op met Daan Hoogenboom: hoogenboom@domeco.nl of +31 20-3332244.

Meer weten over dit project, neem contact met ons op.